+45 4871 2255

Strømsvigt i din elforsyning kan have mange årsager

Et strømsvigt kan skyldes flere faktorer, men de hyppigste årsager er, at en sikring er gået, eller at relæet er slået fra.

Det kan skyldes noget i dit område, og i så fald er det nødvendigt at kontakte sit distributionsselskab. Vi holder til i både København, Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

Det kan dog også skyldes husstandens egen forsyning, og dermed kan det være, at din HFI/HPFI-afbryder er gammel, og at den potentielt ikke virker. Derfor er det vigtigt, at alle husstande tjekker deres relæ mindst en gang om året. I Danmark skyldes strømsvigt typisk vejret, og det ses derfor ofte under kraftige storme eller orkaner.

Vind og vejr kan forårsage strømsvigt

Strømsvigt kan ske, når en storm f.eks. vælter ind i de luftledninger, som forsyner Danmarks husstande. Det kan også være oversvømmelser, der skaber strømsvigt, fordi der trænger vand ind i transformerstationer og kabelskabe.

Tjek af strømforsyning

Vores elektrikere kan tjekke jeres strømforsyning og se, om den er, som den skal være, eller om den er gammel og ude af funktion. Hvis I oplever strømsvigt, kan det have noget at gøre med jeres eget relæ. 

Derfor er det godt at få en elektriker ud og se, om jeres el-installationer er, som de skal være. Hvis fejl på el-installationer ikke opdages i tide, kan det medføre ulykker.

Få løst din opgave

Har du behov for at vide mere om strømsvigt, eller søger du en fagkyndig elektriker, så kan du finde os i København, Helsinge samt hele Nordsjælland. Du kan altid kontakte os på telefon 48 71 22 55 eller på e-mail lfh@al10el.dk, hvis du har spørgsmål.

Din fagmand

Vi tilbyder service i København og Nordsjælland. 
Få et tilbud på din opgave.
IndHent tilbud

En elektriker du kan stole på

​Fast lav timepris 655 kr. ekskl. moms
Se vores priser

Kontakter gennem tiderne

Kontakter gennem tiderne

Har du mistet fatningen, eller tabt gnisten?

Så ring til EL-SPECIALISTEN !
Ring 4871 2255