+45 4871 2255

El til renovering og nybyg for både private og erhverv

Det er vigtigt, at jeres el-installationer virker – både for sikkerheden, men også fordi el er en væsentlig del af hverdagen både for privatpersoner, men også for virksomheders daglige drift.

Vi tilbyder el til både renovering, men også el til nybyg alle tider på døgnet. Vi har oprettet en døgnservice, der dækker fra København og op til Helsinge. Vi har udvidet geografisk og kan nu findes på Nordsjælland i Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

​El til nybyg og renovering udføres af kompetente medarbejdere

Vores ansatte leverer kvalitetssikrede og brugervenlige løsninger inden for el til nybyg og el til renovering. Der sker en konstant udvikling inden for el og elektroniske apparater.

Hos Fendt-Hansen ApS anser vi det for at værende naturligt, at vi er opdaterede med den seneste viden inden for el-branchen. Vi kan rådgive dig og bistå med hjælp, hvad enten det omhandler el til renovering, el til nybyg eller noget helt tredje.

Hos Fendt-Hansen ApS anser vi det for at værende naturligt, at vi er opdaterede med den seneste viden inden for el-branchen. Vi kan rådgive dig og bistå med hjælp, hvad enten det omhandler el til renovering, el til nybyg eller noget helt tredje.

​Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en autoriseret elektriker, som leverer kvalitetsydelser, så kontakt os endelig. Du kan altid ringe til os på telefon 48 71 22 55 eller sende os en e-mail på lfh@al10el.dk


Vi tilbyder også strømhjælp til sommerhuset.

Din fagmand

Vi tilbyder service i København og Nordsjælland. 
Få et tilbud på din opgave.
Kontaktformular

En elektriker du kan stole på

​Fast lav timepris 655 kr. ekskl. moms
Se vores priser

Kontakter gennem tiderne

Kontakter gennem tiderne

Har du mistet fatningen, eller tabt gnisten?

Så ring til EL-SPECIALISTEN !
Ring 4871 2255