+45 4871 2255

Elarbejde samt el-tjek er vigtigt

Bestiller du et el-tjek hos Fendt-Hansen ApS gennemgår vi alle installationerne i dit hjem fra ende til anden.

Vi er bekendte med Sikkerhedsstyrelsens krav, hvorfor vores elarbejde kan være afgørende for din sikkerhed. Efter et el-tjek udarbejder vi en el-installationsrapport, som gælder i et år. Den viser en oversigt over sikkerheden af dine installationer, og om der er noget, som kan forbedres. Du kan potentielt risikere, at der er noget galt med din el-installation, og at den derfor skal repareres. Vi holder til i både Helsinge, Vejby, Tisvilde, Frederiksværk og Gilleleje.

​El-service og professionelt elarbejde

Efter et el-tjek står det dig herefter frit for, om du ønsker, at vi skal lave elarbejde for dig, om du selv vil gøre det, eller om du ønsker en anden elektriker til at udføre arbejdet. Vil man lave en reparation af en installation, er det væsentligt, at man er opmærksom på at udføre jobbet korrekt. Der er en række love og regler inden for dette område, som skal overholdes. Du skal have det helt rigtige værktøj for at ordne en installation, og da de mindste fejl og unøjagtigheder kan føre til brandulykker, må du overlade installationen til installatøren.

 

Brug for et el-tjek? Kontakt os for at høre mere
​Står du og mangler et dygtigt firma der udfører el-service, og kan tilbyde dig et fleksibelt håndværk, så kontakt os endelig. Du kan fange os på telefon 48 71 22 55 eller på e-mail på lfh@al10el.dk

​Ønsker du at vide mere om vores priser?

”Hovedhus” opført før 2001

  • Under 100 m2 2000 kroner
  • 100 – 199 m2 2600 kroner
  • 200-299 m2 3400 kroner

​”Hovedhus” opført 2001 eller efter

  • Under 100 m2 1600 kroner
  • 100 – 199 m2 2100 kroner
  • 200-299 m2 2800 kroner

​Alle priser er inkl. moms og kørsel.

For større huse og andre bygninger, herunder fælleseje og fællesfaciliteter i ejerlejlighedskomplekser, aftaler du prisen separat.

Det er dig som boligejer, der betaler for el-tjek.​

​Kontakt os for el-tjek

Sikkerhedsstyrelsen er ansvarlig for de nærmere retningslinjer om, hvem der må udføre et el-tjek og hvordan det rent praktisk skal udføre et el-tjek . Vi udfører el-tjek i bl.a. København, Frederiksberg, Hillerød, Nordsjælland og Helsinge.

​Kontakt os hvis du skal have fortaget et el-tjek.​​

Din fagmand

Vi tilbyder service i København og Nordsjælland. 
Få et tilbud på din opgave.
Kontaktformular

En elektriker du kan stole på

​Fast lav timepris 655 kr. ekskl. moms
Se vores priser

Kontakter gennem tiderne

Kontakter gennem tiderne

Har du mistet fatningen, eller tabt gnisten?

Så ring til EL-SPECIALISTEN !
Ring 4871 2255