+45 4871 2255

Den nye EL-tavle leveres med automatsikringer, dette betyder at du ikke længere skal udskifte sikringer i din EL-tavle, men blot koble den ind igen, hvis sikringen kobler ud.

Din nye EL-tavle leveres med automatsikringer. Det betyder, at du ikke længere er nødsaget til at foretage en udskiftning af sikringerne i din EL-tavle fra tid til anden, hvis de går hen og svigter. I stedet skal du blot koble sikringen ind igen, hvis den kobler ud.

EL-tavlen leveres med 2 HPFI (RCD RELÆ)-relæer, som beskytter installationen mod fejl i installationen. Det vil sige, at opstår der fejl, er det kun halvdelen af huset, der afbrydes, og du vil derfor ikke stå helt uden strøm.

Pris 8.595,00 Inkl. arbejdsløn, materialer og moms


Den nye EL-tavle leveres med automatsikringer, dette betyder at du ikke længere skal udskifte sikringer i din EL-tavle, men blot koble den ind igen, hvis sikringen kobler ud.


Tavlen består af :

  • 2 HPFI (RCD RELÆ)-afbrydere (40A)
  • 1 automatsikring (400V/16A)
  • 3 automatsikringer (400V/10A)
  • 6 automatsikringer (230V/10A)

Prisen gælder som udgangspunkt i en radius af 30 km fra vores afdelinger i Helsinge og Nørrebro. Vi hjælper også glædeligt med levering og opsætning af din nye EL-tavle efter aftale, hvis du bor længere væk.

Prisen gælder ikke planforsænkede EL-tavler. Vær desuden opmærksom på, at hvis EL-tavlen sidder sammen med målerammen, er det som regel nødvendigt, at vi skifter begge dele samtidig.

Mulige tilkøb til EL-tavlen

  • Transientbeskyttelse beskytter de elektriske installationer i dit hjem mod udefrakommende overspænding, der ødelægger elektronikken i hjemmet. Såfremt du ønsker transientbeskyttelse indbygget i EL-tavlen, kommer der et tillæg på kr. 2.500 kr., så den samlede pris bliver 11.095 kr. Den nye EL-tavle måler bredde (255mm) x højde (560mm). Det er kundens ansvar, at der er plads til tavlen.
  • I nogle tilfælde sidder målerammen sammen med EL-tavlen. I så fald skal de to tavler installeres eller udskiftes på samme tid. Målerammen fra AL10EL måler 255×560 millimeter i bredde og højde. Den kan placeres enten ved siden af eller under din nye EL-tavle. Målerammen har en pris på 2.500 kroner, hvori arbejdsløn, materialer og moms er inkluderet.

Din fagmand

Vi tilbyder service i København og Nordsjælland. 
Få et tilbud på din opgave.
IndHent tilbud

En elektriker du kan stole på

​Fast lav timepris 556 kr. ekskl. moms
Se vores priser