+45 4871 2255

Den nye EL-tavle med 10 sikringer og 2. HPFI (RCD RELÆ)-relæ (40 amp) leveres med automatsikringer, dette betyder at du ikke længere skal udskifte sikringer i din EL-tavle, men blot koble den ind igen, hvis sikringen kobler ud.

Derudover leveres EL-tavlen med 2 HPFI (RCD RELÆ)-relæer, som beskytter installationen mod fejl i installationen. Det vil sige, at opstår der fejl, er det kun halvdelen af huset, der afbrydes, og du vil derfor ikke stå helt uden strøm.

Pris 9.595,00 inkl. arbejdsløn, materialer og moms.

Tavlen består af :

  • 2 HPFI (RCD RELÆ)-afbrydere (40A)
  • 1 automatsikring (400V/16A)
  • 3 automatsikringer (400V/10A)
  • 6 automatsikringer (230V/10A)

Vær opmærksom på at i nogle tilfælde sidder målerammen sammen med EL-tavlen. I så fald skal de to tavler installeres eller udskiftes på samme tid. Denne installering er TILKØB af ny måleramme som kan placeres enten ved siden af eller under din nye EL-tavle. Målerammen har en pris på 2.500 kroner, hvori arbejdsløn, materialer og moms er inkluderet.

Øvrige muligheder i forbindelse med udskiftning af EL-tavlen.:

Samtidig med at man skifter EL-tavlen, kan det være en god ide at indbygge en transient-beskyttelse i den nye EL-tavle, som beskytter installationerne mod udefrakommende overspænding. Overspænding ødelægger elektronikken i vores hjem. I dag har vi elektronik i stort set alting f.eks komfur, vaskemaskiner, fjernsyn o.s.v. 

Såfremt I ønsker transient-beskyttelse indbygget I jeres EL-tavle, kommer der et tillæg på kr. 2.500,00.

Overstående priserne gælder som udgangspunkt i en radius af 30 km fra vores afdelinger i Helsinge og Nørrebro. Vi hjælper også glædeligt med levering og opsætning af din nye EL-tavle efter aftale, hvis du bor længere væk, dog mod kørseltillæg.

Det er en god investering at udskifte din gamle EL-tavle til en mere sikker og tidssvarende EL-løsning. Derudover slipper du for at udskifte sikringer, da de nye tavler kommer med automatsikringer, som bare kan skubbes op med fingeren.

*Prisen gælder ikke planforsænkede EL-tavler.

Din fagmand

Vi tilbyder service i København og Nordsjælland. 
Få et tilbud på din opgave.
Kontaktformular

En elektriker du kan stole på

​Fast lav timepris 655 kr. ekskl. moms
Se vores priser